Balul bobocilor Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice 2019

Pe 20 noiembrie în Underground o să intrați în lumea American Dream unde îi vedeti live pe bobocii de la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice. Până ajungeți să petreceți alături de ei am dori să îi cunoașteți un pic.

Perechea nr. 1

www. inoras.ro - filosofie 2019-2

Bună tuturor! Numele meu este Ștefana Nistor, am 19 ani și îmi iubesc viața, de aceea și particip la bal. Muncesc din greu pentru visurile mele, până când acestea devin realitate. Când cineva îmi zice că nu pot să fac un anumit lucru (constructiv), îmi strâng forțele și încerc până când demonstrez contrariul. Doar eu îmi pot impune limite pentru că sunt propriul stăpân. În timpul liber îmi place să mă machiez, să ascult muzică și să călătoresc. Originalitatea este un cuvânt care mă caracterizează. Știu că sunt o învingătoare pentru că am folosit timpul într-un mod util, iar asta mă face fericită!

www. inoras.ro - filosofie 2019-1

Salutare! Numele meu este Tudor. Când eram mic ai mei mă trimiteau să fac lecțiile, iar eu mă duceam la chitară sub pretextul că și acolo învăț ceva. Pentru mine balul bobocilor e un pretext pentru a mai cânta o dată pe scenă. Acesta este talentul meu cu care sper să vă încânt în seara balului.

Perechea nr.2

www. inoras.ro - filosofie 2019-6

Buna! Sunt Crina, am 19 ani și sunt din Bacău. Sunt o persoană sociabilă, energică, dornică de a cunoaște lucruri noi, implicată în tot ceea ce fac și care iubește sportul, muzica și dansul. Îmi place să fiu înconjurată de oameni și să îi fac să se simtă cât mai bine, acesta fiind principalul motiv pentru care am dorit să particip la Balul Bobocilor. Cele trei aspecte care îmi alcătuiesc colorata personalitate sunt gingășia, creativitatea și naturalețea. Pentru a vă convinge, vă aștept la Balul Bobocilor, unde alături de dragul meu partener, Arthur, vă vom face să retrăiți perioada anilor 1900.

www. inoras.ro - filosofie 2019-5

Bună, numele meu este Arthur. Mă consider o persoană carismatică, plină de energie și umor, sunt frumos și talentat la dans. Sunt sigur că mă voi distra alături de prietenii mei și că o să vă simțiți bine.

Perechea nr.3

www. inoras.ro - filosofie 2019-3

Bună, dragilor! Numele meu este Simona, ador să dansez bachata, să merg la munte cu cortul și filmele horror. Trebuie să recunosc că uneori sunt precum o tornadă, dar în cele din urmă reușesc să mă adun și să-mi găsesc echilibrul. Sper ca în seara balului să vă simțiți cel puțin la fel de bine cum am făcut-o noi la repețitii.

www. inoras.ro - filosofie 2019-4

Salut lume, mă numesc Vlad, sunt o fire energică, foarte punctuală și îmi place să o fac pe psihologul în timpul liber. Pentru mine balul reprezintă activitatea care o să mă scoată din zona de confort si o să mă aducă în fața reflectoarelor. Împreună cu partenara mea, Simona o să vă arătăm calitățile actoricești, și sperăm să rămâneți la fel de surprinși ca noi, în momentul în care le-am descoperit!

Perechea nr.4

www. inoras.ro - filosofie 2019-10

Bună, numele meu este Loredana. Ambiție și șarm. Asta mă definește. Sunt o persoană plină de energie, sociabilă și încrezătoare. Nu ezit să o recunosc, ador să fiu în centrul atenției mereu.

www. inoras.ro - filosofie 2019-9

Hello, numele meu este Alex, dar toată lumea mă cunoaște ca și Savarină. Sunt o persoană amuzantă, care râde de orice și oricine, iar balul a însemnat ocazia de a cunoaște oameni mai nebuni decât mine și chiar dacă nu o să ne mai vedem așa des, sper să rămânem prieteni.

Perechea nr. 5

www. inoras.ro - filosofie 2019-7

Bună! Mă numesc Chiriac Cristiana Maria, dar toată lumea mă strigă Kitty. Sunt o persoană foarte prietenoasă, loială și petrecăreață. Timpul liber îl dedic activităților de voluntariat, dansului și plimbărilor lungi. Pasiunea mea cea mai mare o reprezintă lumea automobilistică. Am decis să particip la balul bobocilor pentru a acumula amintiri din perioada facultății, să mă distrez alături de colegii mei și să  îmi pun în lumina reflectoarelor calitățile mele principale : atitudine, curaj, încredere.

www. inoras.ro - filosofie 2019-8

Salut! Numele meu este Denis, dar puteți să-mi spuneți și Desmond sau Uddi. Anyway, sunt o persoană extrovertită și plină de viață. Pasiunile mele sunt: chitara, cititul și papucii. Am decis să particip la balul bobocilor pentru a mă distra, împreună cu prietenii mei!

Cine crezi ca castiga Miss Popularitate? Dar Mister Popularitate  cine este? Poti sa ne spui parerea si sa iti sustii favorita/favoritul cu un comentariu.  Daca iti sustii favoritul/ favorita cu un comentariu punem la bataie un voucher de igenizare dentara.  Desemnarea castigatorilor o vom face, prin tragere la sorti, dupa terminarea balului bobocilor. Noi le uram succes tuturor concurentilor!

bal-filosofie-2019