Concurenti Balul Bobocilor Colegiul Național „Costache Negruzzi” 2019

Vino alături de noi pe data de 19 decembrie pentru a petrece o seară excepțională la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale acestui an: Balul Bobocilor Colegiului Național „Costache Negruzzi” 2019!!!

Ești gata să afli câștigătorii concursului „Miss și Mister Boboc 2019”? Intrarea se va face doar pe bază de invitații, but don’t forget to get elegant for a special night!

So….are you willing to join the game?

Hai sa ii cunoastem pe cei ce aspira la titlul de Miss & Mister Boboc Colegiul Național „Costache Negruzzi” 2019.

inoras- negruzzi 2019-1

Se numește Ilinca Păsărică și face parte din clasa a IX-a E. Dacă ar fi să se descrie în 3 cuvinte, acestea ar fi: ambițioasă, perfecționistă și jucăușă. Baletul reprezintă arta care o dezvoltă pe plan artistic și personal. Îi place foarte mult să călătorească, să vadă locuri noi și să descopere alte culturi.

inoras- negruzzi 2019-10

El este Lisă Răzvan, elev în clasa a IX-a C. Prietenii îl cunosc drept un tip glumeț, comunicativ și inteligent, cu o memorie foarte bună. Subiectul său de discuție preferat este istoria, împărtășindu-și cu plăcere cunoștințele legate de aceasta cu orice prilej.

inoras- negruzzi 2019-8

Lupascu Nicolina face parte din clasa a IX-a E, fiind o fire energică și creativă. Aceasta frecventează cursuri de dans de la o vârstă fragedă , fapt ce i-a format diverse calități precum rivalitatea și ambiția. Prin desen își exprimă fascinația față de natură, fiind o personalitate sensibilă. Fiind puțin introvertă de felul sau, ea incearcă mereu să iasă din zona ei de comfort.

inoras- negruzzi 2019-7

El este Mihnea Aramă, o persoană plină de viață, mereu cu zâmbetul pe buze care face parte din clasa a IX-a E. Pasiunea sa este baschetul și este foarte ambițios și dedicat . Îi place să câștige, dar în același timp să socializeze și să colaboreze cu cei din jurul lui.

inoras- negruzzi 2019-5

Numele ei este Andra Gorgan, elevă în clasa a IX-a C. Pasiunea ei este pianul, ceea ce a determinat-o să fie o persoană calmă, conștiincioasă și dornică de a învăța lucruri noi. Prietenii o știu ca fiind o fire, cu o gândire deschisă, dar perfecționistă și uneori neatentă.

inoras- negruzzi 2019-9

Apăvăloai Ștefan Alexandru este din clasa a IX-a C și practică dans sportiv de performanță. Îi place foarte mult sportul, gătitul și mai ales mâncatul. Trei adjective care îl descriu sunt amuzant, energic și spontan. Participă la multe competiții și are nenumărate reușite.

inoras- negruzzi 2019-6

Tarcan Sara face parte din clasa a IX-a A. Iubește să încerce lucruri noi și are o afinitate pentru muzică. Această pasiune a ajutat-o să interacționeze mai ușor cu publicul și să se exprime liber, cultivând o fire extrovertită și creativă.

inoras- negruzzi 2019-4

Rareș Bugoi are 15 ani și este elev în a IX-a A. Se consideră o fire sociabilă, ambițioasă, ce nu refuză provocările.În plus, aceasta caută să fie mai bun pe zi ce trece și să ducă la bun sfârșit tot ce își propune să facă. Motto-ul care l-ar caracteriza este: “Eu nu sunt ceea ce mi se întâmplă, eu sunt ceea ce aleg să devin” Carl Jung.

inoras- negruzzi 2019-2

Numele ei este Motfolea Denisa și este din clasa a IX-a D. Face dans sportiv de performanță, ceea ce a ajutat-o să fie o persoană dezinvoltă , plină de viață și o fire competitivă. Cuvintele care o descriu în totalitate sunt pozitivitatea și optimismul cu care privește orice situație.

inoras- negruzzi 2019-3

Numele lui este Alex Burlica, vine din clasa a 9-a A și este un băiat sociabil, glumeț și cu care ai ce vorbi.A jucat tenis timp de aproape 9 ani,în timp reușind sa ajungă o persoana mult mai determinată și cu un mare spirit competitiv. Pasiunea sa principala rămâne în continuare sportul,în același timp iubind sa petreacă timp cu prietenii sai,creeandu-și cât mai multe amintiri.Un cuvânt care îl descrie perfect este „ambiție”

 

Cine crezi ca va castiga Miss Popularitate? Dar Mister Popularitate  cine este? Poti sa ne spui parerea si sa iti sustii favorita/favoritul cu un comentariu.  Daca iti sustii favoritul/ favorita cu un comentariu punem la bataie un voucher de igenizare dentara.  Desemnarea castigatorilor o vom face, prin tragere la sorti, dupa terminarea balului bobocilor. Noi le uram succes tuturor concurentilor!

bal-negruzzi-2019