Concurenti Balul Bobocilor Dimitrie Cantemir Iasi 2018

Zăpodeanu Vlad, Prințul Oceanelor din  Regatul Atlantida. Un prinț care pune pasiunea în orice face, care face persoanele din jurul sau să radă, un sprijin pentru prieteni remarcându se prin sinceritatea să.

Marinica Iustin – Prințul Gheții din regatul Laponiei, un prinț plin de energie, care se remarcă prin faptul că este foarte prietenos, mereu acolo când ai nevoie de el și loial.

Miron Alexia – Prințesa Marocului, o prințesă rebelă căreia îi place să facă lucrurile cum vrea ea, remarcată prin spiritul ei competitiv și perseverent, însă una dintre calitățile ei este și empatia.

Dracea Maria – Prințesa Regatului de dulciuri. O prințesă elegantă, care se remarcă prin Modestia  și prin inteligența sa. O prințesă calmă, care te face să vezi că viața este roz.

Tudosă Kati, Prințesa Ametist din Regatul Pietrelor Prețioase. O prințesă prietenoasă, plină de energie pe care o impărtăseste cu cei din jur. Remarcându se prin optimismul sau fiind și o persoană descurcăreată, respectul fiind cel după care se ghidează.

Martinus Brian – Prințul vieții din Machu Picchu, un prinț carismatic, spontaneitatea fiind modul prin care el se  remarcă, lăsand mereu loc de tandrețe cu cei din jurul său.

Mihalcea Elena – Prințesa Regatului Balcanic, fiica Contelui Dracula. O prințesă extrovertită căreia nu îi este frică să își impună principiile, remarcându-se prin puterea de caracter ceea ce o face o persoană nemaintalnita.

Popovici Sebi – Prințul Norilor Străvechi, un prinț sincer, neînfricat și gata oricând de o aventură, fiind mereu conștient de îndatoririle sale.

Bălan Ioana – Prințesa Arabiei Saudite, prințesa care prin perfectionisumul său și prin o sensibilitate aparte, reușește să se facă remarcată fiind și o persoană orgolioasă.

Butnaru Claudiu-Prințul Râvnit din Qatar, un prinț optimist care dorește să atingă perfecțiunea în orice, ambițios de fel dar mereu căutand dreptatea.

Andreea Dima -Prințesa Focului din Deșert. O prințesă  perseverență,optimistă, pregătită oricând să străbată focul pentru a sări în ajutorul celorlalți.

*descrierile apartin in exclusivitate elevilor din imagini

boboci cantemir