Concurenti Balul Bobocilor Electronisti 2019

Mâinile sus!

Orice spuneți va putea fi folosit împotriva voastră! Așa că noi spunem doar atât: Liga Studenților Electroniști din Iași prezintă în pași de defilare cel mai așteptat proiect al toamnei: Balul Bobocilor Miss and Mister Outlaw! Predându-se de bună voie și nesiliți de nimeni, bobocii și-au acceptat soarta bine meritată în urma faptelor săvârșite și au decis ca pentru o șansă la eliberare pentru buna purtare să realizeze cel mai frumos spectacol în stil electronist!

 

electronistiDansul, muzica și energia lor au făcut ca până și gratiile să vibreze de entuziasm pentru momentele pregătite de frumoșii noștri prizonieri. Liniștiți în celulele lor, aceștia sunt gata să arate tot ce pot în fața voastră, însă cătușele nu s-au pus singure! Vă așteaptă o seară plină de surprize și răsturnări de situație cum numai într-un film polițist vei putea găsi, însă noi aducem filmul pe scenă! Ultima sentință se va da pe data de 27 Noiembrie, ora 20:30, nicăieri altundeva decât la Casa De Cultura a Studenților din Iași, unde condamnații își vor afla soarta! Vino alături de noi în atmosfera gratiilor pictate în verde și află ce pun în joc aceștia pentru a se salva! Verdictul final va fi sărbătorit în Club Tribo la mult așteptatul Afterparty unde vom dansa și ne vom distra pe ce ne pregătește invitatul nostru special: Emil Lassaria! Prețul biletului pentru petrecere este de 15 RON până pe data de 26 Noiembrie, iar în ziua Balului va fi 20 RON.

Acum ca am aflat detalii despre eveniment hai sa cunoastem si concurentii:

inoras- electonisti 2019-2 inoras- electonisti 2019-1

Numele meu este Ștefania și am 19 ani. Îmi place să călătoresc, să mă plimb și să citesc. Deși sunt visătoare, nu înseamnă că nu sunt întotdeauna cu picioarele pe pământ. Sunt o fire sociabilă, încrezătoare, optimistă, mereu dornică de a învăța lucruri noi și plină de viață, dar și foarte competitivă. De aceea am decis să particip la Balul Bobocilor și de a fura inimile spectatorilor.

inoras- electonisti 2019-3 inoras- electonisti 2019-4

Mă numesc Mărginean Andrei, sunt din Piatra Neamț, iar tocmai de aceea una dintre pasiunile mele cele mai mari este să merg pe munte. La cei 20 de ani la care am ajuns am descoperit că sunt pasionat de chitară și de sport și consider că aceste lucruri m-au făcut să devin un om creativ, muncitor și mai mereu fericit, bucurându-mă de tot ceea ce exista în jurul meu. Am ales să particip la bal din dorința de a cunoaște oameni noi și frumosi și pentru a contribui alături de toți ceilalți participanți la cel mai frumos eveniment al anului.

inoras- electonisti 2019-5 inoras- electonisti 2019-6

Numele meu este Bejenaru Andreea Mălina și am 19 ani. Sunt o fire perseverentă, amabilă și încrezătoare. Iubesc animalele, ciocolata și distracția. Îmi place să dansez, să observ natura și să petrec timp de calitate alături de cei dragi. Provocările și experiențele noi sunt principalele motive pentru care am ales, cu entuziasm, să particip la Balul Bobocilor.

inoras- electonisti 2019-7 inoras- electonisti 2019-8

Salut! Mă numesc Baltag Alexandru, iar în seara balului nu voi fi orice fel de jefuitor, scopul meu fiind să vă fur inimile și privirile. Sunt din Iași și, deși am dosar penal, sunt o persoană sociabilă, carismatică ce are drept hobby biliardul. Vă astept la bal să ne distrăm împreună!

inoras- electonisti 2019-9 inoras- electonisti 2019-10

Mă numesc Munteanu Claudia-Ionela şi sunt studentă în anul 1 la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, participantă la Balul Bobocilor în echipa numărul 3. Sunt o persoană ce prezintă la început o reținere în a purta o conversație, dar cu toate acestea sunt o fire sociabilă, ambițioasă, sinceră şi energică. Îmi place să călătoresc, să descopăr lucruri noi şi implicit descoperirea propriului sine, devenind cea mai bună versiune a mea.

inoras- electonisti 2019-11 inoras- electonisti 2019-12

Bună! Mă numesc Șurpanu Andrei, boboc al facultății ETTI din Iași. Cu toate că am pile la poliție, tot am fost prins, chiar dacă sunt spontan, amuzant și plin de viață. Hobby-ul meu este baschetul și sper că vă voi fura inimile în seara balului.

inoras- electonisti 2019-13 inoras- electonisti 2019-14

Bună, numele meu este Manolache Bianca, am 19 ani și o serie de trăsături ce-mi definesc caracterul, iar în seara balului voi fi cea mai devotată polițistă! Sunt o fire empatică, ambițioasă, îmi place să încerc lucruri noi și să cunosc oamenii și personalitățile lor.

inoras- electonisti 2019-15 inoras- electonisti 2019-16

Buna, numele meu este Marius, Popa Marius! Sunt o persoană plină de viață, spontană, în căutare de noi provocări ce așteaptă să fie îndeplinite! Îmi place muzica, dansul și să descopăr lucruri noi. Am ales să particip la Balul Bobocilor pentru a cunoaște oameni noi și pentru a trăi o experiență unică în anii studenției.

inoras- electonisti 2019-19 inoras- electonisti 2019-20

Numele meu este Diac Georgiana Alice și cele mai mari pasiuni ale mele sunt muzica și poezia . Sunt o fire ambițioasă , extrem de curioasă și mereu dornică de a învăța și de a experimenta lucruri noi . Nu îmi plac persoanele insistente , dar ador caracterele puternice. Acesta este numai un scurt rezumat a ceea ce reprezint eu .

 inoras- electonisti 2019-18 inoras- electonisti 2019-17

Mă numesc Balan Andrei-Constantin și sunt un băiat glumeț și sociabil. Îmi place foarte mult să joc șah și să cunosc oameni noi. Niciodata nu mi-a placut să mă descriu, sunt destule de spus, dar o să spun doar câteva lucruri despre mine. O să incep cu faptul că sunt o persoană obișnuită, cu preocupări normale. Sunt optimist și mă consider o persoană norocoasă din multe puncte de vedere. Îmi plac obiectele mici, dar cu un mare impact emoțional. Seriozitatea mă definește, sunt un băiat foarte respectuos, înteleg repede, ascult de superiorii mei, sunt generos, perseverent și silitor.

inoras- electonisti 2019-21 inoras- electonisti 2019-22

Bună! Eu sunt Coman Aminia, o bobocică plină de viață de la ETTI. Ador cititul și programarea și consider că sunt o persoană relativ deschisă, perseverentă și foarte competitivă. Am ales să particip la Balul Bobocilor pentru a cunoaște noi oameni, a-mi depăși limitele și pentru a mă distra.

inoras- electonisti 2019-24 inoras- electonisti 2019-23

Mă numesc Sălceanu Andrei și vin din județul Botoșani, Sunt o fire calculate, care preferă să analizeze situația înainte de a acționa. Îmi plac, în general, sporturile extreme:voleiul,drumețiile, dar și tablele.Am ales să particip la Balul Bobocilor deoarece îmi place să mă implic în diferite proiecte și pentru că sunt o persoană deschisă spre noi experiențe.Motto-ul meu în viață este:”Singurii oameni care percep întregul tablou sunt cei care ies afară din cadru. – Salman Rushdie”

 

Cine crezi ca va castiga Miss Popularitate? Dar Mister Popularitate  cine este? Poti sa ne spui parerea si sa iti sustii favorita/favoritul cu un comentariu.  Daca iti sustii favoritul/ favorita cu un comentariu punem la bataie un voucher de igenizare dentara.  Desemnarea castigatorilor o vom face, prin tragere la sorti, dupa terminarea balului bobocilor. Noi le uram succes tuturor concurentilor!

 

 

 

electronisti