Concurenti Balul Bobocilor Geo-Geo 2019

Liga Studenților de la Geografie și Geologie prezintă, Balul Bobocilor al Facultății de Geografie și Geologie, Iași!
Bobocii noștri sunt pe deplin entuziasmați de evenimentul ce le va crește considerabil încrederea în propriile forțe. Eveniment ce îi va învăța că totul iese mult mai fain atunci când împreună luptă pentru un singur scop: crearea de amintiri, amintiri numai bune de povestit nepoților.
Bobocii noștri vă invită la Cel mai tare bal și vă garantează că nu veți reuși prea curând să-l puteți da uitării.
Distracția va continua cum se cuvine împreună cu nimeni alții decât FRATE GHEORGHE, ARGATU și MOȘ MARTIN.

Si daca am facut textul de introducere hai sa ii vedem si pe concurenti.

Noi iti spunem cate ceva despre fiecare concurent si tu iti sustii favorita sau favoritul cu un un comentariu.

www. inoras.ro - geografie 2019-3

Petre se descrie ca fiind prietenos, ii place sa învețe lucruri noi și sa se străduiască in ceea ce face. De asemenea, acesta își are propriul defect, comoditatea.

www. inoras.ro - geografie 2019-9

Eu sunt Ana, am 18 ani si sunt zodia Berbec.Calatoriile și desenul sunt pasiunea mea. Veselia,sociabilitatea și hărnicia sunt atuurile ce ma definesc. Ma consider o persoana romantica și timida în același timp.

www. inoras.ro - geografie 2019-1

Sunt Gabi, o fire dinamică cu un comportament dezinvolt, iubesc adrenalina și experiențele noi.

www. inoras.ro - geografie 2019-7

Mă numesc Elena Asofronii , am 19 ani şi sunt în primul an la turism. Sunt o persoană punctuală, energică, încrezătoare, sunt dornică să descopăr civilizații noi, motiv pentru care am ales această specializare. Pe lângă acestea am şi un talent pe care mă pot baza. Dacă vreți să vedeți pachetul complet vă aştept la bal!

www. inoras.ro - geografie 2019-12

Eu sunt Bordean Andrei , prietenii imi spun Sene, imi place sa dau paharul vietii pana peste cap, sunt foarte sensibil si foarte implicat în cea ce fac. Iubesc natura, misterul Universului si fiecare persoana care crede cu tărie că adevăratul Univers infinit este cel din sufletul omului, imi plac fetele cu parul creț si cred ca schimbarea in lume pleaca de la propria persoană.

www. inoras.ro - geografie 2019-10

Ea este Nicola Gheorghiță, pentru cunoscuți, Elena. Are 18 ani și adoră să petreacă timpul liber alături de persoane dragi. Este o fire prietenoasă, amuzantă, sportivă și iubitoare.

www. inoras.ro - geografie 2019-2

El e Cosmin, are 20 de ani și ii place sa își trăiască viata la maxim. Îl pasionează teatrul și muzica și este o persoana foarte energica. El spera sa veniți sa îl susțineți în noaptea balului.

www. inoras.ro - geografie 2019-6

Ea se numește Alexandra și are 19 ani. Este o persoana timida, sociabila, optimistă si ambitioasa. Este o mare iubitoare a calatoriilor, descoperirea lucrurilor noi si implicit descoperirea propriului sine, devenind cea mai buna versiune a ei.

www. inoras.ro - geografie 2019-11

El este Laurentiu, are 19 ani, este o persoana energica și dornica sa încerce lucruri noi. Spiritul de competiție, perseverenta și dedicarea reprezintă punctele forte ale acestuia.

www. inoras.ro - geografie 2019-8

Mă numesc Maria și sunt o persoană sinceră, altruistă și perfecționistă. Iubesc animalele, călătoriile și aventura. Îmi este greu să mă descriu fiindcă sunt o persoană complexă.

www. inoras.ro - geografie 2019-4

Mă numesc Călin. Sunt o persoană flegmatică și calmă. Sunt atras de inteligență și iubesc să leg sunete electronice între ele pentru a creea „simfonia” cea mai potrivita pentru perspectiva mea asupra lumii.

www. inoras.ro - geografie 2019-5

Ea este Denisa. Are 18 ani, este născută în ziua Solstitiului de iarnă și vine din județul Bacău. Îi place să cânte la chitară, să danseze, să se distreze și să călătorească.

Cine crezi ca castiga Miss Popularitate? Dar Mister Popularitate  cine este? Poti sa ne spui parerea si sa iti sustii favorita/favoritul cu un comentariu. Noi le uram succes tuturor concurentilor!

 

 

 

 

 

Paul-Padurariu-fotografie-Geografie-7-OK