Concurenti Balul Bobocilor Liceul Teoretic Vasile Alecsandri Iasi 2019

A venit randul sa petrecem si alaturi de bobocii de la Liceul Teoretic Vasile Alecsandri Iasi. Pe 31 ianuarie vom vedea cine este fericitul castigator al Balului Bobocilor! Pina atunci te invitam sa iti alegi favoritul/favorita din acest concurs si sa ii sustii cu un vot!

Victor Petrisor – Am 15 ani, practic fotbal de performanta si imi place foarte mult magia. Ma consider o persoana puternica si serioasa in indeplinirea visurilor mele.

Alexandra Patrunsu – Se spune despre mine ca sunt mereu cu capul in nori, eu fiind mai sceptica, spun ca sunt o fata normala, cu preocupari normale. Imi place sa ma inec in conversatii interesante, deci cred ca sunt sociabila. Ador muzica de orice fel, dar in special playlisturile mele. Ce imi doresc de la viata?.. sa fiu fericita.

Teo Urzica – Pot spune în primul ca sunt o persoana pe care cuvantul „aventura” o descrie din plin. Iubesc ieșirile in natura, aerul de munte si marea. Pasiunile mele sunt dansul, teatrul si muzica. La momentul actual fac teatru, belly dance, dansuri populare, chitara si merg la mai multe organizații de voluntariat.

David Petrișor – Sunt o persoana modesta, prietenoasa, sinceră, iar in timpul liber îmi place sa joc fotbal si sa ies cu prietenii.

Catalina Iosub – Aș putea începe prin a spune că sunt o persoană deschisă, căreia îi place să glumeasca și să râdă. În timpul meu liber îmi place sa ascult muzică și să mă întâlnesc cu prietenii. Motto-ul meu in viata este: „Toate visele devin realitate dacă ai curajul să le urmezi”.

Bogdan Dediu – Ma numesc Bogdan și îmi plac muzica,filmele și sportul. Sunt o persoana optimista , sociabilă și încrezătoare.

Andreea Cioata – Sunt o fire diplomata, amabila, sociabila si cu un dezvoltat simt de fair-play. Una dintre pasiunile mele este calatoritul si as vrea sa urmez o cariera in acest domeniu. In timpul liber, pentru relaxare, imi place sa citesc, sa ma uit la filme sau sa ies cu prietenii.

Andrei Hanghicel – Imi place foarte mult să joc fotbal, să călătoresc şi să mă distrez cu prietenii. De asemenea hobbyurile mele sunt  cantatul, cititul si imi plac plimbările în parc.

Evelyn Iekel -Sunt o fire jovială, optimista, energica. Imi plac călătoriile, muzica, literatura și arta fotografica. Iar la capitolul hobby – volei, sport pe care il practic de 4 ani cu multa plăcere.

Ma numesc Bianca Andreea Tuluc și îmi place de mica sa dansez. Sunt ambițioasă și perfecționista.

boboci liceul alecsandri iasi