Concurenti Balul Bobocilor Scoala Postliceala Sanitara”Grigore Ghica Voda” Iasi 2019

Incepem din nou distractia alaturi de tinerii boboci. Urmeaza o noua serie de evenimente tineresti la care vom participa cu multa bucurie. Incercam sa va facem cunostinta cu toti bobocii de la acest bal de boboci. Alaturi de ei puteti petrece in data de 30 octombrie 2019 in Club Fratelli.

Noi iti spunem cate ceva despre fiecare concurent si tu iti sustii favorita sau favoritul cu un un comentariu. Opinia ta ar putea decide cine va castiga concursul de popularitate la acest bal al bobocilor. Hai sa facem cunostinta cu bobocii.

www. inoras.ro 2019-3

Velniceru Ioana G14-Despre mine pot spune ca sunt o persoana optimistă ,sociabilă si imi place sa descopăr mereu caractere noi si oameni frumoși. Pot spune ca viața ne învață multe si pentru a fi un om bun trebuie să fii mereu pregătit pentru a străbate focul pentru a sări în ajutorul celorlalți!!

www. inoras.ro 2019-8Sunt Dragoș! Pasiunea mea este sportul și motivația mea sa particip la acest concurs este sa capăt experienta

www. inoras.ro 2019-14

     Sãcãleanu Andreea Sabina – Pot spune despre mine ca sunt o persoana optimista si imi plac provocarile. Sunt     mereu in centrul evenimentelor, al vietii sociale si                  artistice. Printre pasiunile mele se afla muzica si dansul        care ma reprezinta si ma ghideaza in lunga calatorie a            viitorului. Sunt o fire prietenoasa, loiala si cu un simt al        umorului bine dezvoltat .

www. inoras.ro 2019-9

Ma numesc Petrachi Ionuț – Alexandru iar motto-ul după câte ma ghidez în viata este”totul sau nimic”. Sunt o persoana energica căruia ii plac provocările iar pasiunile mele sunt legate de activitățile fizice.

www. inoras.ro 2019-1

Buna, sunt Julia, sunt o fire sociabilă, pot spune ca sunt competitiva, sunt pasionată in a face fotografii si imi place team work-ul.

www. inoras.ro 2019-11

Atodiresei Răzvan – Salut! Sunt Jack, am nevoie de voturile și susținerea voastră. Te rog, acorda-mi câteva secunde și votează-mă!

www. inoras.ro 2019-5

Buna ma numesc Roman Roxana, sunt o persoana deschisă, scociabila, glumeață, uneori timida. Îmi place sa descopăr lucruri noi si sa ma implic in cazuri nobile. De asemenea imi place sa cânt si sa compun muzica iar motto-ul este „Totul se intampla cu un scop „.

www. inoras.ro 2019-7

Salut sunt Alex, sunt pasionat de camping, pescuit si imi place sa profit de orice oportunite pentru a-mi  satisface plăcerile.

www. inoras.ro 2019-12

Bună! Sunt Popa Andreea-Mădălina, o persoana optimistă vesela si sociabilă. Îmi place să privesc viața cu zâmbetul pe buze, dar si să răspândesc zâmbete pe fața celor triști, înveselindu-i. Candidez pentru titlul de „Miss Boboc” deoarece sunt o fire competitivă, recunosc, dar si pentru faptul că n-aș vrea vreodată să mă gândesc: „Cum ar fi fost daca…”. Sper să mă votați! Mulțumesc!️

www. inoras.ro 2019-6

Ma numesc Marian Moraru! Fac parte din colectivul grupei 1. Sunt o fire creativă, energica, independenta, sensibila mereu cu zambetul pe buze si care adora sa ajute oamenii aflati in impas. Sunt membru in Ansamblul Folcloric „Barbu Lautaru” unde petrec o mare parte din timpul meu liber, studiind diferite genuri muzicale si cantand cu patos.

www. inoras.ro 2019-2

Pînzaru Ionela – Principala mea pasiune este desenul, ma simt relaxata cand fac asta. Sunt o persoana calma, intelegatoare si uneori incapatinata.

 www. inoras.ro 2019-10

Ma numesc Vizaru Radu, cu varsta de 22 de ani, sunt o fire energica si vesela, mai tot timpul atras de ceva nou. Ador ironiile subtile si felul unor oameni de a privi dintr-o perspectiva amuzanta chiar si lucrurile cele mai serioase. Ma ghidez dupa motto ul „Totul sau nimic” tocmai pentru ca nu imi place calea de mijloc.

www. inoras.ro 2019-4

La ce ma gandesc cand zic Ioana -Teodora Volintiru? O fata carismatica, gratioasa, seducatoare si inzestrata cu o frumusete si inteligenta de nemasurat.  Are simtul artistic in sange, o voce de privighetoare si o privire arzatoare.  Fiinta pasionala , spirituala si incantatoare.  Interesata de noutati, dar si pastratoare a traditiilor, Ioana Teodora este o intruchipare a stiintei si artei. Hotarata, curajoasa, ambitioasa, asa lupta pentru visele ei. Nimeni nu ii poate sta in cale.

Cine crezi ca castiga Miss Popularitate? Dar Mister Popularitate  cine este? Poti sa ne spui parerea si sa iti sustii favorita/favoritul cu un comentariu. Noi le uram succes tuturor concurentilor!

 

 

 

miss-boboc-inoras-fotografie-ghica-voda-13