Concurentii Balului Bobocilor Facultatea de Arhitectura Iasi 2018

Facultatea de Arhitectura „G.M. Cantacuzino” Iasi in colaborare cu Asociatia Studentilor Arhitecti Iasi (A.S.A.I.) va invita la BALUL BOBOCILOR ARHITECTI.

Locul e SKIN MUSIC LOUNGE // Data e 13 Decembrie ora 20:00.

Invitatii: Adam’s Nest –Răzvan Rusu //voce,chitară// & Vlad Alui Gheorghe //chitară, tobe//).

Pretul biletului este de 20 de lei pana la data dezmatului si 25 in seara dezmatului.

Tema de anul acesta? BALHAUS. Ne intoarcem in interbelic. Pentru o seara, cu totii vom fi niste hipsteri interbelici pentru ca de ce nu?

Pina la petrecere hai sa faci cunostinta cu boboceii. In timp ce admiri imaginile lor ii si poti sustine cu un vot in competitia Miss & Mister Popularitate! Stim sigur ca ai un favorit sau o favorita!

Butnarica Gabriela Camelia
Sunt o fire sociabilă, energica, mereu cu un vibe bun și pozitiv iar un mod prin a exprima asta este dansul.
Anton Matei 
Toti lucreaza dupa metoda lui Robinson Crusoe … „Asteapta Vinerea”.
Ciobanu Andra
Hei eu sunt Andra si mi se mai spune Cioby pt ca-s cat un ciob. Altfel spus, sunt o persoana mica cu personalitate mare . Imi place aproape orice are tangenta cu arta. Ce e arta mai exact? Arta e exacerbarea sentimentelor, expansionarea starii sufletesti a artistului. Si tocmai de aia imi place, pentru ca e extrem de subiectiva.
Cornea Dan Marian
Buna! Ma numesc Marian! Puctualitatea sau planificarea lucrurilor nu e punctul meu forte, dar compensez prin creativitate si seriozitate, dar si printru.un simt al omorului mai neobisnuit. Sunt un spirit liber! ce pot sa zic…
Mihoc Ioana-Alexandra
Mă prezint cu bucurie celor care nu mă știu, Sunt simpatică, vioaie și am caracter hazliu. Loricica-mi zice lumea și vreau totul sau nimic, Vreau să știu esențialul și din restu câte-un pic. Împinsă de idealuri, liniștită și matură, Viața mi-a adus în brațe cartea de arhitectură.
Ghileschi Alexandru
Salut, eu sunt Alex! Sunt tipul de om caruia ii place sa faca haz de orice situatie si sa se dea in spectacol.Par un tip dur, dar sunt foarte sensibil si afectuos. Am calitati care m-ar ajuta sa fac stand-up, insa iubita mea crede ca sunt destul de down, si eu nu o contrazic.
Nedelcu Teodora
Hello, eu sunt Teodora si pot afirma ca Taekwondo-ul ma ține in viata, iar spiritul meu de luptătoare spune sa ai incredere si sa acționezi ca si cum ar fi imposibil sa eșuezi.
Galben Stefan
Mă numesc Galben Ștefan. Îmi place să am o minte deschisă pe timp de întuneric, așa cum alții folosesc umbrela pe timp de ploaie.
Paval Andreea
Buna, mă numesc Andreea Pavăl și te rog nu mă întreba dacă am un al doilea prenume. As putea spune că nu sunt atât de timidă precum par, dar probabil v-ati gândi că mint. Îmi plac oamenii creativi și cei care zambesc mult. Sfat: Dormi acum, că mâine nu se știe.
Enea Andrei
Salut, eu sunt Andrei, nu stiu sa ma descriu dar lumea imi spune ca s frumos, amuzant si ca modestia nu ma reprezinta, iar despre calitati nu prea am defecte.
Seserman Sabina
Heiaa, ma numesc Sabina Seserman, cam multi de S, vin de la : sarguinta, sociabilitate si sinceritate. <<Daca nu ai rabdare sa muti muntii din loc fii creativ si zboara peste ei.>> aka SSS
Palaghiuc Adelin Codrut  – Îndrăznește să fii tu însuți.

 

boboci arhitectura 2018