Concurentii Balului Bobocilor TCM Iasi

Facem cunostinta si cu Bobocii Facultatii de Constructii de Masini si Management Industrial.

Cu siguranta ai un favorit sau o favorita! Il poti sustine cu un  vot. Ajutorul tau ii poate aduce titlul de Miss & Mister Popularitate!

BUNĂ! Ma numesc BENCHEA SILVAȘ ALICE- MIHAELA sunt din Bacau, am 18 ani, sunt o fire ambitioasa si timida. Imi place sa cunosc oameni noi si nu sunt impotriva provocarilor noi, traiesc viata din plin si ma bucur de orice moment.

Bună! Mă numesc Pârtică Alexandra Elena. Am 19 ani și sunt din Botoșani. Sunt o fire optimistă, ambițioasă și încăpățânată. Îmi place să mă distrez, să călătoresc și să îmi fac prieteni noi.

MACSIM PETRU, 19 Ani , NU SPUNE PUȚIN ÎN VORBE MULTE, CI MULT ÎN VORBE PUȚINE.

Gabor Diana – 19 ani, din Șcheia, mereu dornică de a cunoaste, plină de speranțe și încredere.

Salut! Mă numesc Constantiniu Gabriel, am douăzeci de ani și consider că singurul drum spre succes este de a rămâne mereu in picioare.

Savin Alexandru – 19 ani zodia Balanța, Republica Moldova orașul Rîbnița. Îmi place fotbalul și fetele frumoase ❤❤❤

Bună. Mă numesc Ana-Maria,  am 19 ani. Și consider că „Sensul existenței noastre este să fim fericiți „.

Salut! Ma numesc Mihaela și pot spune ca sunt o persoana devotata, îndrăzneață și dedicata în ceea ce fac. Punctul meu forte pot spune ca este seriozitatea, dar în tot acest timp cred ca respectul, sensibilitatea și zâmbetul sunt 3 factori care îmi definesc caracterul foarte bine. Toate aceste calități au ajutat la formarea unei persoane puternice și ambițioase care tinde spre absolut și consider ca nimic nu este imposibil.

Sunt Gabriel Bocancea, am 20 de ani, sunt din Vaslui – acolo unde viata nu se discuta ci se trăiește!

Buna! Sunt Andreea Mantea, dar nu sunt vedeta showbiz-ului, sunt o fata plina de viata si mereu cu zambetul pe buze, ma caracterizeaza ambitia si spiritul competitiv. Seriozitatea si dorinta de a obtine mereu ceea ce vreau sunt doar cateva dintre calitatile mele. De aceea mereu am tendinta de a persevera, de a tinti mai sus.

Numele meu este Craciun Daniel, am 20 de ani si nu sunt cea mai punctuala persoana, dar asta face parte din farmecul meu.

Bună! Mă numesc Daniela, am 19 ani,sunt o fire prietenoasă,îmi place să mă distrez și să călătoresc.

Salut! Ma numesc Grigoraș Ștefan, am 21 de ani, sunt din Iași, sunt o persoana amuzanta, imi place sa cunosc lucruri noi si sa ma distrez.

Salut! Ma numesc Filipciuc Cosmin, am 19 ani, sunt din Targul Frumos. Ce pot spune despre mine este ca nu ma aflu aici ca sa castig ci ca sa cunosc lume si sa ma distrez.

boboci tcm 2018