Concurentii de la Balul Bobocilor de la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice

Pe 14 noiembrie in Underground o sa ii vedeti live pe cei de la  Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice. Pina ajungeti sa petreceti alaturi de ei am dori sa ii cunoasteti un pic.

Tu poti sa iti alegi favoritul si sa il sustii cu un vot. Votul tau poate decide titlul de Miss & Mister Popularitate 2018.

Bună! Mă numesc Iustina și sunt studentă la specializarea Comunicare și Relații Publice din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice. Sunt o persoană ambițioasă și muncitoare, pasionată de tot ceea ce face, în special de ativitățile artistice, precum dansul. Cu zâmbetul de buze, emoții și cu multă energie, eu împreună cu partenerul meu, Răzvan, suntem pregătiți să vă surprindem în seara balului.

Salut! Numele meu este  Răzvan și sunt student în anul I la specializarea Asistență Socială din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice. Mă consider un băiat ambițios, responsabil și muncitor. Am decis să particip la bal pentru a mă cunoaște din ce în ce mai bine și pentru a reuși să îmi depășesc limitele.

Mă numesc Panainte Oana, am 19 ani și studentă la specializarea Științe Politice din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice. Sunt tipul de persoană deschisă, ce dorește să lase o urmă  prin fiecare loc pășit. Sunt o adolescentă calculată, altruistă, sociabilă, îmi place să gândesc clar și precis. Sunt mereu gata de noi experiențe și am foarte mare încredere în forțele proprii, de aceea am ales să particip la cel mai tare bal!

Mă numesc Hotin Petruț, am 19 ani și sunt student la RISE (Relații Internaționale și Studii Europene) sunt o fire sociabilă care nu ratează niciun moment prielnic pentru distracție și îmi place să cunosc oameni noi. Sunt o persoană activă, gata să încerce noi experiențe, pasionat de literatură, îmi place să scriu poezii și îmi doresc să scriu un roman.Am ales să particip la bal deoarece am auzit ca va fi cel mai tare.

Numele meu este Petronela Sava și sunt bobocel la Relații internationale și Studii Europene din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice. Mă descriu ca fiind o persoana deschisă , prietenoasă, abțioasă și energică . Sunt aici pentru a mă autodepași, pentru a mă distra și de ce nu, pentru a câștiga.

Salut! Sunt Mihai Apetroaie , sunt student la specializarea Sociologie din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice. Balul  reprezintă pentru mine o oportunitate de a demonstra ceea ce pot de a mă distra și de a cunoaște oameni noi. Sunt un baiat energic, cu o gândire pozitivă și îmi doresc ca seara balului să fie una de care să îmi pot aminti multă vreme.

Sunt Theofilopoulos Maria, studentă la  specializaea Științe Politice din cadrul Facultății de Filsofie și Științe Social-Politice. Având o fire artistică, pot face din orice lucru mărunt unul mareț, ceea ce mă face cel mai bun fotograf. Sunt o fată“de cartier” sensibilă și iubitoare de pisici. Iubesc aventura așa că, hai sa traim cele mai intense momente împreună la ce mai tare bal.

Bună! Sunt Ionuț Butnaru, student în anul I la Asistență Socială. Am hotărât să vin la acest bal deoarece mă consider un băiat carismatic, prietenos, sociabil și de aceea consider că am toate calitățile necesare pentru a fi MISTER!

Mă numesc Magda și sunt stundentă la Comunicare și Relații Publice din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice. Numele meu spune despre mine că sunt o persoană spontană, energică, mereu cu zambetul pe buze. Sper ca acest bal să fie una dintre cele mai frumoase amintiri atât pentru noi bobocii, cât și pentru cei ce vor fi prezenți alături de noi! Fiți pregătiți pentru cel mai tare bal!

Ilie

Știi cum e momentul când găsești acel ceva care te face să renaști? Așa mi s-a întâmplat mie cu muzica, așa că am hotărât să mă exprim oriunde am ocazia, oridecâte ori am ocazia. În felul ăsta am ales să-mi iau chitara și să vin la preselecțiile pentru bal! Aici i-am cunoscut pe frumoșii mei colegi, și deja simt că îi știu de o viață. Vino la bal. Fă parte din explozia noastră de entuziasm, pentru că noi te vrem aici!

Hei , eu sunt Adomnica Iasmina –Nicoleta! Sunt o persoana plină de surprize, mereu energică, căreia îi place să vadă oameni fericiți în jurul său . Lupt pentru ceea ce vreau și încerc pe cât posibil să îmi îndeplinesc fiecare vis . Trăiesc cu ideea că:”sunt mai puternică decât ieri și mai slabă decât mâine „! Orice zi este o adevărată provocare, la fel cum o să fie și data de 14 noiembrie. Am ales să vin la acest bal deoarece îmi plac provocările si totodată vreau să socializez, să cunosc și să mă distrez alături de voi ! Mă consider o concurenta norocoasă, avându-l  drept partener pe Damian.

Salut! Numele meu este Damian! Mă consider o persoană energică și muncitoare care și-a dorit mereu să se implice în cât mai multe activități. Faptul că voi participa la bal, reprezintă pentru mine o oportunitate de a cunoaște o mulțime de persoane noi, dar și faptul că voi putea arăta spectatorilor de ce sunt eu capabil. Acest bal reprezintă pentru mine ocazia de a mă distra alături de prietenii mei. Sunt încrezător că, alături de frumoasa mea parteneră, Iasmina, ziua balului va deveni o zi pe care nu o voi uita niciodată.

Alexandra:

Am ales să vin la bal pentru a cunoaște oameni noi și de a ieși din zona de confort. Îmi doresc să realizez tot ce mi-am propus pentru a ajunge o persoană de succes. Atuurile mele sunt empatia față de oameni, bunătatea și simțul de cooperare.

Cristi:

Decizia de a participa la bal a fost una dintre cele mai inspirate deoarece este un pas în față spre atingerea idealului meu. Calitățile mele sunt sociabilitatea, perseverența și curajul. Mă declar un om fericit atunci când cel de lângă mine este fericit.

ppp-1