Concurentii de la Balul Bobocilor Facultatea de Chimie UAIC Iasi2018

Asociația Studenților Chimiști-Ieșeni vă invită și în acest an la mult așteptatul eveniment: Balul Bobocilor!
Pe data de 12 decembrie, bobocii Facultații de Chimie vor avea ocazia să impresioneze publicul prin talentul lor calcând pe covorul roșu asemenea unei seri de Oscar.🏆
Aceștia vor defila pe scena din Dublin Pub, din incinta Casei de Cultura a Studenților de la ora 20:00 , urmând ca distracția să continuie, in stil asciscian in Underground, ora 23:00.😎

Pina la eveniment hai sa faci cunostinta cu cei ce se vor duela pentru titlurile puse in joc! Iti poti sustine favorita/favoritul cu un vot. Votul tau ii poate aduce mai aproape de Miss & Mister Popularitate.

Numele meu este Roșca Emilian. Sunt o persoană veselă din fire, comunicativă, spontană și curioasă în ceea ce privește necunoscutul.  Privesc viața ca pe o adevărată provocare și încerc să învăț câte ceva din fiecare experiență pe care o trăiesc

Hello! Numele meu este Mitrofan Ana Maria. Sunt o fire prietenoasă și curioasă. Hobby-urile mele sunt dansul, cititul și vizionarea de anime-uri, dar desigur că nimeni și nimic nu poate întrece iubirea mea pentru somn. Ador să călătoresc, să vizitez orașe și să cunosc oameni noi.

Salut ! Mă numesc Puiu Alexandru. Sunt comunicativ și prietenos, dar în același timp și misterios. Am o mare pasiune pentru jocurile video și filme, în special filme horror. Chiar dacă sunt pasionat de jocuri, îmi place să ies cu prietenii, dar să și cunosc persoane noi.

Sunt Bulăiasa Ștefania-Iolanda, bobocel la chimie; sunt o fire curioasă și optimistă, mereu bucuroasă să aflu lucruri noi, să fac ceea ce îmi place și să pun pasiune în tot ce aleg să mă implic, motto-ul meu este: “Dacă știi să vezi ceva bun în fiecare om, aproape toți vor sfârși prin a vedea ceva bun și în tine.” Cred în puterea ambiției, a speranței și a unui zâmbet cald pe buze.
Îmi doresc tare mult ca această experiență să fie una de neuitat și voi da totul pentru a putea realiza ceea ce mi-am propus.  
Așadar, pentru că ai nevoie de oameni pe care să te bazezi ca să reușești, vă invit să îmi fiți alături cu un vot! Vă mulțumesc ❤️

Bună! Numele meu este Uleniuc Larisa-Georgiana . Sunt o persoană deschisă şi îmi place foarte mult să-mi petrec timpul in preajma prietenilor. Mă caracterizează ambiția, creativitatea si spiritul competitiv .Deşi principala mea pasiune este chimia, pot spune că iubesc arta, călătoriile si teatrul. Motto-ul după care mă ghidez în viață este : „Viata nu înseamnă să supraviețuieşti unei furtuni, ci să ştii să dansezi în ploaie”.

Hei, sunt Mînzățanu Raluca-Sicora, sunt cea mai sociabilă boboaca de la CHIMIE, sunt o persoana foarte activă, competitivă îmi place mereu să fac lucruri noi si sa cunosc mereu persoane noi! Motto-ul meu este „eu trebuie sa pot!”, iar scopul fiind reușita în tot ceea ce îmi propun. Îmi place să îi ajut pe ceilalți de fiecare data când am ocazia.

 

boboci ascis 2018