Concurentii de la Balul Bobocilor Facultatea de Drept 2018

Mai este un pic si o sa petrecem si alaturi de Bobocii Facultatii de Drept. Ii aducem in fata voastra cu o scurta prezentare pe cei mai curajosi boboci de la Drept. Poti sa iti sustii favorita/favoritul cu un vot. Si tu ii poti ajuta sa castige titlul de Miss & Mister Popularitate 2018.

Numele meu este Sandra Ciuntu, am 19 ani si sunt studenta la Facultatea de Drept . Sunt o fire sociabila, exuberanta si altruista, fiind tot timpul atrasa de ceva nou. Sunt pasionata de dans , si ma caracterizeaza creativitatea , ambitia si spiritul competitiv.

Numele meu este Serban Alexandru-Marian, am 20 de ani si vin din  Piatra-Neamt. Sunt genul de persoana determinata sa reuseasca in tot ceea ce isi propune, sunt deschis spre provocari si noi experiente care vor contribui la definirea mea ca persoana.

“Bună! Numele meu este Andreea Gavril și mă aflu printre boboceii din acest an de la Drept. Ce mă face să ies în evidență? Cu siguranță faptul că sunt sociabilă. Doar atât? Cu siguranță nu. Mai punem și muultă ambiție, presărăm și niște determinare, iar pentru a lăsa un gust dulce, un număr de dans cu care sper sa te las mască! Te astept pe 23 Noiembrie, in clubul Skin!

Salut, numele meu este Codrin Zaharia, Law School Freshman. Ocupatie? Mult prea multe uneori. Mereu implicat si gata sa dau tot pentru a ma afirma, te astept pe 23 Noiembrie, in Skin, sa facem un show de neuitat. Take your tickets and bring your friends. Cheers!

Mă numesc Pucaloaia Adelina Stefana, am 19 ani și sunt o persoana ambitioasa și foarte implicată. In formarea personalității mele au contribuit muzica, lectura, dar și oamenii de la care am avut de învățat!

Buna! Numele meu este Giurgea Marius Gabriel, am 18 ani si sunt student in anul I la Facultatea de Drept. Sunt o persoana prietenoasa cu o fire temperata iar printre pasiunile mele se numara fotografia si fotbalul.

Numele meu este Nicoleta Tomegea și sunt studentă în anul I la Facultatea de Drept. Sunt mezina facultății de aceea sunt copilaroasă, veselă și sociabilă. Îmi exteriorizez trăirile prin muzică și mă implic în cât mai multe activități în care pot întâlni oameni noi, pot lega prietenii și pot învăța cât mai multe lucruri frumoase. So „kick” me with your vote!

Salut! Sunt Lucian (sau Tudor, dacă vrei). Cred in puterea simplitații si susțin simplitatea puterii. Îmi place sa culeg roade doar din ceea ce semăn eu; ce seamană altul, nu mi se cuvine. Fiți simpli, puterea e la voi!

Paul-Padurariu-sedinta-foto-drept-1 copy