Concurentii de la Balul Bobocilor Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei.

Pe 21 noiembrie avem intalnire cu ei in Club Skin! Dar pina la intalnirea de la petrecere am zis sa va spunem cateva cuvinte despre tinerii bobocei! Deci sa ii lasam sa se prezinte. Nu uite sa iti alegi favoritul/favorita. Si votul tau ii poate ajuta sa castige titlul de Miss & Mister Popularitate.

Bună , mă numesc Frențescu Alexandru , sunt din Huși , am 19 ani , îmi place să îmi fac prieteni noi, să mă distrez și să fac sport !

Bună! Sunt Melania, am 19 ani, îmi plac excursiile, drumețiile, să mă distrez cu prietenii, dasul este pasiunea mea si particip cu entuziasm la balul bobocilor!

  • Hei, mă numesc Bianca, am 19 anișori și vin din Pașcani, mai exact din Tătăruși. Sunt glumeață de fel iar teatrul este o mică pasiune de-a mea. Ador să simt cum muzica-mi invadează urechile cât și gândurile, relaxându-mă. Îmi place s-o fac pe-a bucătarul, deși această acțiune mă depășește. Plimbările lungi, vizitarea locurilor noi și socializarea cu diferite persoane mă inspiră spre euforie. Mereu m-a încântat să fiu o prezență plăcută și să dau o mâna de ajutor.

Salut! Mă numesc Anastasiei Gabriel Daniel, am 19 ani , sunt din Ruginoasa și studiez la ETTI. Latura mea prietenoasa mă definește, dar, în același timp , sunt o fire artistica și am un simt al umorului bine dezvoltat.

  • Bună! Mă numesc Andreea, am 18 ani și sunt din Iași. Sunt o fire ambițioasă, căreia îi place să se autodepășească prin acceptarea unor provocări, sociabilă, energică și dornică de experiențe noi, motiv pentru care m-am înscris la balul bobocilor. Deși melancolică de fel, zâmbetul nu-mi lipsește, căci îmi place să trăiesc fiecare clipă a vieții, scopul meu principal fiind să fac lumea din jurul meu să se simtă bine și să se distreze.

Numele meu este Bogdan, sunt din Piatra Neamț și am 20 de ani. Îmi place mult să călătoresc, să mă distrez și mai ales să dansez. Câinii și plimbările lungi sunt pasiunea mea. Sunt o persoană sociabilă, iar copilăria încă își mai face loc.

 

Salut! Mă numesc Aelenei Paul și sunt din Vatra Dornei. Sunt pasionat de psihologie, dar sunt și o fire ambițioasă. Mereu sunt cu zâmbetul pe buze și un om căruia îi place sa se distreze, fapt pentru care am participat în acest an la balul bobocilor. Îmi place să dansez și să îi fac pe cei din jurul meu sa râdă.

  • Salutare, numele meu este Cosmina, vântul rece de afara m-a suflat din Vorona, judetul Botoșani aici la Iași, la Facultatea de Electronică Telecomunicații și Tehnologia Informației iar în ochii mei puteți vedea liniștea dinaintea furtunii. Iubesc arta și frumosul, iubesc viața și iubesc să iubesc.

Paul-Padurariu-fotografie-balul-bobocilor-ETI-1